سرپرست وزارت معادن و پترولیم با والی ولایت بامیان دیدار نمود

urgent_user
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۶ - ۹:۳۵
س

امروز سه شنبه شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلارو سرپرست وزارت معادن و پترولیم با مولوی عبدالله سرحدی والی بامیان دیدار نموده پیرامون پروژه ها و منابع معدنی در آن ولایت صحبت نمودند.

در این دیدار والی بامیان از شفافیت و مدیریت بهتر منابع معدنی آن ولایت از جانب وزارت معادن و پترولیم ابراز خرسندی نموده از هماهنگي کامل تمام ارگان های محلی جهت جلوگیری استخراج غیر قانونی و قاچاق اطمینان کامل داد، او همچنان پیشنهادات مردم آن ولایت را با سرپرست وزارت معادن و پترولیم شریک نموده خواستار توجه بیشتر مقام رهبری این وزارت در راستای تطبیق پروژه های منابع معدنی در آن ولایت شدند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم به والی بامیان اطمینان داد که با توجه به امکانات موجود به پیشنهادات مردم آن ولایت رسیدگی خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۹:۲۶
Background image

اختتام دورۀ پراکتیک محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و پوهنتون بلخ

پروگرام پراکتیک تولیدی محصلین رشته استخراج معادن زیر زمینی به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی  از سوی ریاست انستیتوت معادن برای 45  تن از محصلین پوهنتون پولی‌تخنیک کابل و رشتۀ انجنیری. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۲۰:۱
Background image

معینان جدید وزارت معادن و پترولیم معرفی شدند

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله)، معینان جدید مالی و اداری، تخنیکی، سروی و جیولوجی یک شنبه مورخ ۱۴۰۵/۵/۱۱از سوی محترم شیخ الحدیث نورالحق انور رئیس عمومی ادارۀ امور، محترم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۴۸
Background image

اختتام برنامه آموزشی اساسات مدیریت پروژه

برنامه آموزشی تحت عنوان اساسات مدیریت پروژه که به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی و مدیریتی ۴۰ تن از مسؤولین ریاست‌های مرکزی و ریاست‌های معادن ولایات، به‌گونۀ آنلاین که از تاریخ ۳ سرطان. . .

BACK TO NEWS