سرپرست وزارت معادن و پترولیم با بزرگان ولایت کندهار دیدار نمود

sp_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۱۱:۱۶
س

الحاج ملا هدایت الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم دوشنبه مورخ ۱۹/۹/۱۴۰۳  با بزرگان و متنفذین ولسوالی ماروف ولایت کندهار در دفتر کاری‌شان دیدار نمودند.

در این ملاقات بزرگان و متنفذین ولسوالی‌مذکور از کارکردهای رهبری وزارت معادن و پترولیم ستایش نموده، نظریات و پیشنهادات‌شان را در عرصه مدیریت منابع معدنی ان‌ولایت ارایه کردند، همچنان برخی از مشکلات مردم را نیز شریک ساختند که در مقابل سرپرست وزارت معادن و پترولیم به آنها اطمینان دادند که به مشکلات مردم ولسوالی یاد شده با در نظر داشت امکانات موجود و مطابق قوانین و طرزالعمل معادن رسیدگی لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۴۴
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با مسئوولین عزیزی گروپ

الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم، در دفتر کار خویش با مسئولین کمپنی عزیزی گروپ دیدار نمودند.
در این دیدار، پیرامون چگونگی تولید برق از انرژی ذغال‌سنگ و گاز طبیعی، فرصت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۴
Background image

امضاء قرار داد آهن ولایت بامیان

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم  قرار داد معدن آهن ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان را با شرکت‌های نظری رحیمی و خان وزیری  با مساحت مجموعی (85) کیلو متر مربع  با مجموع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۶:۲۰
Background image

قراداد سمنت ولایت سمنگان امضاء شد

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری وزیر معادن و پترولیم پنجشنبه مورخ 28/3/1405 قرار داد پروژه سمنت ایبک ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان را با ایبک سمنت، با مجموع سرمایه گذاری 67 میلیون. . .

BACK TO NEWS