دیدار معین پلان و پالیسی با سرمایه گذاران بیلاروس

kamran_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ - ۸:۵۴
دیدار معین پلان و پالیسی  با سرمایه گذاران بیلاروس

شیخ‌الحدیث ضیاءالرحمن الاریوبی معین پلان و پالیسی وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ 22/10/1403 با سرمایه گذاران بیلاروس در دفتر کاری‌شان ملاقات نمود.
در این دیدار، معین پلان و پالیسی  گفت: در افغانستان فرصت های مناسب سرمایه گذاری و تسهیلات لازم برای سرمایه گذاران خارجی فراهم است و می توانند روی معادن این کشور سرمایه گذاری نمایند.
سرمایه گذاران آن کشور، ضمن استقبال از فرصت ها و تسهیلات لازم برای سرمایه گذاری روی معادن این کشور علاقمندی شان را روی معادن  تالک، مرمر، ذغال و گرانیت ابراز نموده و خواهان کار مشترک با امارت اسلامی گردیدند.
معین پلان و پالیسی  از علاقمندی آنها به سرمایه گذاری روی معادن ابراز قدردانی نمودند  و از همکاری  های خویش طبق قانون و مقرره های معدنکاری به آنها اطمینان دادند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۲۱:۷
Background image

سفر انجنیران و کارمندان وزارت معادن و پترولیم به کشور ازبکستان

به تعداد ۱۸ تن از کارمندان فنی و حرفه‌یی وزارت معادن و پترولیم، تحت رهبری رئیس تحقیقات و نظرسنجی‌های جیوفزیک، به هماهنگی ریاست انستیتوت معادن، سفر رسمی خود را به جمهوری ازبکستان برای. . .

جمعه ۱۴۰۵/۱/۱۴ - ۷:۵۴
Background image

ارایه گزارش ارزیابی از چگونگی تحقق پلان سالانه ریاست‌های مرکزی و ولایات بابت سال مالی ۱۴۰۴

ریاست عمومی پلان، نظارت و ارزیابی پنجشنبه مورخ ۱۴۰۵/۱/۱۳ گزارش ارزیابی از چگونگی تحقق پلان سالانۀ ریاست‌های مرکزی بابت سال مالی ۱۴۰۴ در حضور محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۸:۴۱
Background image

امضاء قرار داد معادن نمک ولایت هرات

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم قرارداد بلاک پنجم ساحه نمکسار ولسوالی غوریان ولایت هرات را با مساحت 10.51 کیلو متر مربع و با سرمایه گذاری 5342000 دالر امریکایی سه. . .

BACK TO NEWS