دیدار سرپرست وزارت معادن و پترولیم با قوماندان امنیه ولایت لوگر

urgent_user
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۱:۵۹
س

شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم با قوماندان امنیه  ولایت لوگر دیدار و روی موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر نمودند.

در آغاز قوماندان امنیه ولایت لوگر از دیدار با سرپرست وزارت معادن و پترولیم ابرازخرسندی نمودند همچنان فعالیت‌ها و دست‌آوردهای وزارت معادن و پترولیم، بخصوص در عرصه قراردادها و منابع معدنی آن ولایت را ستوده، پیشنهادات و مشکلات مردم را شریک نموده و از رهبری وزارت معادن و پترولیم خواست تا در عرصه مشکلات آنها همکاری نمایند.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم از تشریف‌آوری قوماندان امنیه لوگر و تیم همراه‌شان تشکر نموده و اطمینان داد که برای حل مشکلات یادشده مطابق قانون و طرزالعمل معدنکاری اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۱۶:۱۷
Background image

دیدار وزیر معادن و پترولیم با رئیس پروژۀ تاپی 

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، وزیر معادن و پترولیم  پنجشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۲۱ با آقای خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان و محمد مراد امانوف رئیس پروژۀ تاپی در دفتر کاری شان ملاقات نمودند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

BACK TO NEWS