دیدار سرپرست وزارت با بزرگان ولایت بدخشان

kamran_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۸ - ۱۵:۴۷
minister

محترم الحاج ملا هدایت الله بدری سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ 8/10/1403 با بزرگان و متنفذین ولسوالی شهر بزرگ ولایت بدخشان در دفتر کاری‌شان دیدار نمود.
در این ملاقات بزرگان و متنفذین ولسوالی‌مذکور از کارکردهای رهبری وزارت معادن و پترولیم ستایش نموده، در مورد زرشوی، ایجاد فرصت های کاری برای مردم محل و اولویت مردم محل در عقد قراردادها معادن آن‌ولایت صحبت نموده، نظریات و پیشنهادات‌شان را در عرصه مدیریت منابع معدنی آن‌ولایت ارایه کردند، همچنان برخی از مشکلات مردم را نیز شریک ساختند.
سرپرست وزارت معادن و پترولیم به آنها اطمینان داد که به مشکلات مردم ولسوالی یاد شده با در نظر داشت امکانات موجود و مطابق قوانین و طرزالعمل معادن رسیدگی لازم صورت خواهد گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS