داوطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

sp_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۱۴:۴۱
س

مقدار (3292) قیراط زمرد به مبلغ (143600) دالر امریکایی در داوطلبی سه شنبه مورخ ۲۰/۹/۱۴۰۳ که در تالار مقام ولایت پنجشیر با حضورداشت نماینده والی، رئیس معادن و مسوولین ادارات محلی پنجشیر، معدنکاران، رسانه ها و حضور بیش از 100 تجار ملی کشور برگزار گردیده بفروش رسید.

قابل یاد آوریست که سهم امارت اسلامی صرف 10 فیصد بوده و 90 فیصد آن مربوط معدنکاران محترم میباشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS