جواز اکتشافی ظواهر‌معدنی مس شیدا اعطا گردید

firoz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۸:۴۶
zzz

محترمه نرگس نهان سرپرست‌ وزارت معادن و پترولیم و محترم دکتر محمد همایون قیومی مشاور ارشد مقام ریاست جمهوری در امور زیربنا [و سرپرست وزارت مالیه] در ادامه‌ی سفرهای ولایتی‌شان این بار به ولایت هرات رفتند تا جواز اکتشافی ظواهرمعدنی مس شیدا را اعطا نمایند.

در مجلسِ که قبل از ظهر امروز به همین مناسبت در تالار ولایت هرات با اشتراک محترم عبدالقیوم رحیمی والی ولایت، نمایندگان مردم در ولسی‌جرگه و شورای ولایتی، رؤسای کلیدی وزارت معادن و مالیه، رؤسای واحدهای محلی هرات، تجار‌، صنعت‌کاران و بزرگان محلی آن ولایت اشتراک داشتند؛ جواز اکتشافی ظواهر‌معدنی شیدا به شرکت سرمایه‌گذار اعطا گردید.

این جواز پس از امضای‌قرارداد با طرف داوطلب [در سپتمبر سال 2018] ضمن ارزیابی برنامه‌اکتشافی شرکت قراردادی و منظوری شورای‌عالی اقتصادی؛ به جانب سرمایه‌گذار مدت سه‌سال فرصت می‌دهد تا به اکتشاف پرداخته و وضعیت ذخایر مس، کیفیت و شکلیات استخراج را مشخص سازد.

ظواهر معدنی مس شیدا با ارزیابی‌های ابتدائیه در ردیف معادن به مقیاس بزرگ قرار گرفته که این ساحه در خط مرزی ولسوالی‌های ادرسکن و گذره ولایت هرات واقع شده است.

باید خاطرنشان ساخت که مرحله‌ی اکتشاف معادن پیش‌نیاز هر استخراج بوده که بدون آن نمی‌توان وارد مرحله استخراج یا بهره‌برداری شد. به همین منظور شرکت قراردادی مکلف به انجام این مرحله بوده و کار عملی اکتشافی را امروز با دریافت جواز به گونه‌ی قانونی آغاز می‌نماید.

پروژه مذکور حدود (۲۱،۳) میلیون دالر امریکایی هزینه برداشته، که به شیوه داوطلبی توسط کمپنی برنده (معدن‌کاری راه‌ابریشم) به اجرا گذاشته می‌شود. جانب قراردادی متعهد است تا حدود یک میلیون دالر امریکایی را صرف ظرفیت‌سازی نیروی انسانی نموده و حدود (۲۰۰) هزار دالر امریکایی را صرف انجام خدمات اجتماعی ساحوی نماید.

قابل یادآوریست که مطابق برنامه اجرایی، (۹۵) درصد نیروی‌کاری تطبیق این پروژه‌را افغان‌ها تشکیل‌داده، این فرصت مناسب ایجاد اشتغال به گونه مستقیم و غیر مستقیم برای صدها هم‌وطن را نشان می‌دهد.

سخنرانان مجلس امروز هر یک؛
- محترم عبدالقیوم رحیمی، والی هرات
- محترم دکتر محمد همایون قیومی، مشاور ارشد مقام ریاست جمهوری در امور زیربنا و سرپرست وزارت مالیه
- محترمه نرگس نهان، سرپرست وزارت معادن و پترولیم
- محترم سمیع‌الدین صدیقی، رئیس شرکت قراردادی معدن‌کاری راه‌ابریشم
و
- محترم صالحی، نماینده مردم هرات در شورای ولایتی
به اهمیت و تأثیرات تطبیق چنین پروژه‌های اقتصادی پرداخته و همکاری سهم خویش‌را در قسمت استفاده مؤثر از فرصت‌های موجود جهت سهولت‌آفرینی به سرمایه‌گذاران ابراز داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۲۴
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی مابین وزارت معادن و پترولیم و اتاق تجارت و سرمایه گذاری  سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۳ به امضاء رسید.
امضاء تفاهم نامه توسط محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالرحمن قانت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۶:۵۷
Background image

امضاء قرار داد حفاری سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان

محترم الحاج ملا هدایت‌الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم شنبه مورخ ۱۴۰۴/۳/۱۰ قرارداد سه حلقه چاه گازدار ساحه یتیم تاق ولایت جوزجان را به ارزش(8000000) هشت میلیون دالر امریکایی در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۲:۴۴
Background image

جلسه کمیته محافظت معادن ولایت کاپیسا برگزار گردید

 جلسه کمیته محافظت معادن تحت ریاست شیخ اسدالله سنان معاون مقام ولایت با حضور رئیس معادن، نماینده قوماندانی محترم امنیه، معاون استخبارات و سایر اعضای آن کمیته در صالون جلسات ریاست معادن. . .

BACK TO NEWS