جلسه ماهانه شرکای بلند رتبه درمورد پروژه دستگاه تولید انرژی برق مزارشریف (Mazar IPP) تدویر یافت

firoz_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۵ - ۸:۳
dddd

جلسه ماهانه شرکای بلند رتبه در مورد پیشرفت و انسجام امور پروژه دستگاه تولید انرژی برق مزارشریف (Mazar IPP)، تحت ریاست محمد هارون چخانسوری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم از طریق ویدیو کنفرانس تدویر یافت.

در این جلسه روی پروسه‌های تدارکاتی، بخش حقوقی و جدول زمانی پروژه مذکور بحث و گفتگوی همه جانبه صورت گرفت.

محمد هارون چخانسوری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم به اشتراک کنندگان جلسه گفت: وزارت معادن و پترولیم برای بهبود و هماهنگی بیشتر در امور پروژه، جدول زمان‌بندی واضح را تعیین می سازد تا هماهنگی میان شرکاء تقویت یابد و زمینه موثر برای تطبیق پروژه مساعد گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS