جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم دایرگردید

firoz_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۳۰ - ۱۳:۵۳
۵۴

جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم، تحت ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور با حضورداشت معینان، روسا و مسولین بخش های مختلف در صالون کنفرانس‌های این وزارت دایر گردید.

در آغاز جلسه، سرپرست وزارت معادن و پترولیم گزارش اجراآت شماری از ریاست های مرکزی را استماع و جهت بهبود هدایات لازم ارایه نمودند، همچنان روی یک سلسله موضوعات مهم دیگر نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفته و تصامیم لازم اتخاذ گردید و در اخیر به مسؤولین در خصوص بهبود اجراآت، سرعت کار و شفافیت هدایات لازم داده شد.

جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS