جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم برگزار شد

firoz_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۲/۲۰ - ۱۵:۵
www

جلسه اداری وزارت معادن و پترولیم چهارشنبه مورخ 20/2/1402 به ریاست شیخ‌الحدیث شهاب‌الدین دلاور سرپرست وزارت معادن و پترولیم، معینان، روئسا و آمرین بخش‌های مختلف درصالون کنفرانس‌های وزارت برگزار گردید.
جلسه با تلاوت آیات چند از کلام الله مجید آغاز  و سپس به ادامه جلسه قبلی تعدادی از موضوعات بخصوص در رابطه به سمینار که قرار است در هفته آینده برای روسای معادن ولایات برگزار گردد بحث و تبادل نظر صورت گرفته که در زمینه ریاست منابع بشری از تمامی آمادگی های شان در این مورد اطمینان دادند.
بعدأ مشکلات و پیشنهادات اشتراک کننده گان جلسه از جانب سرپرست وزارت معادن و پترولیم استماع گردیده و برای جستجوی را حل به مشکلات موجود هدایات لازم صادر گردید، جلسه با دعای خیر خاتمه یافت.
 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS