وزارت معان و پترولیم با استفاده پایدار از منابع معدنی، در تلاش رشد اقتصاد ملی است

Feroz_momp
Sun, Jul 07 2019 8:51 AM
momp

منابع معدنی سرمایه‌ی ملی ما است، ما برای حفاظت از سرمایه‌های ملی خود شب و روز تلاش ورزیده و عرق نیروهای پر توان سکتور معادن را در اقصی نقاط کشور فراموش نخواهیم کرد. درک ما این است که هنوز به آن‌جایکه باید رسید تلاش باقیست؛ اما تحرک اصلاحات در سکتور معادن بیان‌گر این معنی است، که امروز نیروهایی وجود دارد که با زحمات و تلاش‌ خود، استفاده پایدار و استخراج قانونی از منابع معدنی کشور را اولولیت قرار داده و برای بهبود وضعیت این سکتور عرق امید می‌ریزند.

با توجه به پتانسیل بالایی که در حوزه معادن افغانستان وجود دارد همواره این بخش مورد توجه سیاستگذاران بوده و به عنوان نیروی محرک اقتصاد ملی پذیرفته شده است. همه می‌دانیم که شرایط ناگوار امنیتی تهدید فراراه معادن کشور است، باز هم اکتشاف و استخراج این منابع سر لوح کار وزارت معادن و پترولیم بوده و برای توانمندسازی بهتر، دستان ما پر قوت‌تر می‌گردد.

ما با تطبیق پلان جدید، فرصت‌آفرینی کرده و فرصت سرمایه گذاری سکتور خصوصی را در سکتور معادن کشور مساعد ساخته ایم؛ تا باشد با استفاده از اعطای فرصت استخراج معادن به سرمایه گذاران سکتور خصوصی، سویه مشارکت عامه و خصوصی را گسترش داده و فرصت توانمند‌سازی اقتصاد ملی را از طریق منابع معدنی به عنوان چشمه‌های موثر عایداتی فراهم سازیم؛ اما این‌ همه بدون حمایت و همکاری شما هم‌وطنان گرامی میسر نخواهد بود.

در یک کلام به طور خلاصه می‌توان گفت که وزارت معادن و پترولیم به عنوان خانه‌ی مدیریت منابع ملی و شما ‌هم‌وطنان گرامی سهم‌دار این سرمایه‌ی ملی هستید. ما برای شما کار می‌کنیم تا فردا توسعه‌یافته و خودکفا را به ارمغان آوریم.

با ما همکار باشید!

Latest news

Tue, Jun 17 2025 8:22 AM
Background image

د کانونو او پټرولیم وزارت او افچین شرکت تر منځ د آمو دریا نفتي حوزې تړون فسخه شو

د آمو دریا نفتي حوزې د اکتشاف او استخراج تړون چې د کانونو او پټرولیم وزارت او آفچین شرکت تر منځ د ۲۵ کلونو لپاره لاسلیک شوی و، د قراردادي شرکت له لوري د تړون له ژمنو څخه د پر له پسې. . .

Wed, May 03 2023 9:26 AM
Background image

A four-way coordination meeting for electricity generation from gas sources was held at the Ministry of Energy's Deputy Energy and Water Department.


   In this meeting, Honorable Engineer Diploma Wahidullah Halimi, Deputy Technical Minister of the Ministry of Mines and Petroleum, and Honorable Mullah Abdul Qahir Idris, Deputy. . .

BACK TO NEWS