توزیع تصدیقنامه های کنفرانس رهبری استراتیژیک

kamran2_admin
Mon, Jan 26 2026 5:17 PM
https://momp.gov.af/sites/default/files/2026-01/WhatsApp%20Image%202026-01-26%20at%203.03.51%20PM.jpeg


برنامه آموزشی، تحت عنوان رهبری استراتیژیک که بمنظور هماهنگی و تقویه ابتکارات استراتیژیک در سطح وزارت، شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۴ آغاز گردیده بود با توزیع تصدیقنامه‌ها به پایان رسید.
در محفلی که به همین مناسبت دوشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۶ در تالار این وزارت برگزار گردید، محترم مولوی حسام‌الدن صابری معین مالی و اداری وزارت معادن و پترولیم، روئسا و کارمندان این وزارت اشتراک نموده بودند.
 در نخست معین مالی و اداری از استادان پوهنتون کابل و متخصصین وزارت که در عرصه تدریس این کنفرانس سهم داشته و سعی و تلاش نموده بودند اظهار امتنان کردند و به اشتراک کننده‌گان گفتند: امیدوارم که از این کنفرانس تجارب زیادی را بدست آورده باشید و  از اندوخته‌های که در بخش‌های مختلف این برنامه آموخته اید بتوانید در آینده از آن استفاده خوب نمائید.
در اخیر از سوی معین مالی و اداری برای اشتراک کننده‌گان تصدیقنامه اهدا گردید و اشتراک کننده‌گان بر علاوه استفاده  موثر از این برنامه خواهان تدویر همچو برنامه‌ها در آینده نیز گردیده و در پایان با دعا خیر توسط معین مالی و اداری برنامه اختتام یافت.

Image 1 Image 2

Latest news

Sat, Jun 20 2026 11:55 PM
Background image

Deputy Minister for Policy and Programs Meets with the Representatives of Kazakhstan’s Eurasian Research Center

The Deputy Minister for Policy and Programs of the Ministry of Mines and Petroleum, Mr. Abdulrahman Qanit, met with the representatives of Kazakhstan’s Eurasian Research Center and. . .

Sat, Jun 20 2026 2:44 PM
Background image

Minister of Mines and Petroleum Meets with Officials of Azizi Group

Mr. Hedayatullah Badri, Minister of Mines and Petroleum, met with officials of Azizi Group in his office.
During the meeting, discussions were held regarding the generation of. . .

Sat, Jun 20 2026 2:34 PM
Background image

Bamyan Iron Mine Contract Signed

Mr. Hedayatullah Badri, Minister of Mines and Petroleum, signed the contract for the iron mine located in Yakawlang District of Bamyan Province with Nazari Rahimi and Khan Waziri. . .

BACK TO NEWS