وزارت معادن و پترولیم، روند اعطای اجازه‌نامه پروسس مواد منرالی را آغاز کرد

firoz_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ - ۸:۴۱
یی

وزارت معادن و پترولیم، برای نخستین بار به گونه رسمی کار توزیع اجازه‌نامه پروسس مواد منرالی را به سکتور خصوصی، آغاز کرد.

عنایت‌الله مومند، سرپرست این وزارت، امروز در یک کنفرانس خبری در مرکز اطلاعات و رسانه های حکومت، هنگام اعطای اجازه‌نامه پروسس مواد منرالی به یکی از شرکت‌های خصوصی، از سایر شرکت‌هایی که در این راستا سرمایه‌گذاری کرده اند درخواست نمود تا اجازه‌نامه پروسس دریافت کنند.

این اجازه‌نامه به شرکت‌هایی داده می شود که در بخش پروسس مواد منرالی فعالیت داشته و یا در این زمینه سرمایه‌گذاری کرده اند.

آقای مومند همچنان گفت که در جریان سال جاری ولایت‌های بامیان، کاپیسا، پنجشیر، قندهار و لوگر؛ به سیستم دیجیتلی کادستر وصل شده اند، تا این ولایت‌ها افزون بر مدیریت سیستم قراردادها، در بخش دریافت معلومات سیستم عواید غیرمالیاتی نیز قادر شوند.

با استفاده از این سیستم تمام معلومات عواید، رویالتی و تادیات؛ به آسانی از ولایت‌ها به مرکز انتقال می یابد و وزارت معادن و پترولیم می‌تواند به گونه‌ی شفاف از این روند نظارت کند.

پیش از این ولایت‌های کابل، ننگرهار، هرات، بلخ و پروان نیز در سال ۲۰۱۸ به سیستم دیجیتلی کادستر وصل شده بودند.

وزرات معادن و پترولیم توانسته است که با تکمیل سه بنچمارک از جمع چهار بنچمارک اتحادیه اروپا، شرایط لازم برای دریافت ۷.۵ میلیون یورو از کمک ۱۰ میلیون یورویی وعده داده شده این اتحادیه را نهایی سازد و بنچمارک چهارمی آن طی دوهفته آینده تکمیل خواهد شد و این وزارت می‌تواند برای دریافت کمک ده میلیون یورویی آماده شود.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم طرح مقرره معدن‌کاری را که هفته گذشته از سوی کابینه تصویب شده است، با اهمیت دانست و گفت در این مقرره روی بخش‌های تدارکات، مدیریت قراردادها، ثبت فعالیت‌های معدن‌کاری و امور مربوط به صحت ایمنی، محیط زیست، امنیت ساحات معادن و مشارکت جوامع محلی؛ تمرکز شده است.

 

#وزارت‌معادن‌و‌پترولیم #MoMP

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۴۷
Background image

د تخنیکي پلټنې رئیس د قراردادي شرکتونو له استازو سره وکتل

د کانونو او پټرولیم وزارت د کانونو د تخنیکي پلټنې رئیس انجنیر عبداللطیف خالد د میدان وردګو، کاپیسا، فاریاب او ارزګان ولایتونو د کانونو له قراردادي شرکتونو د استازو سره وکتل.
د کانونو او. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

په پنجشېر ولایت کې د زمردو داوطلبي ترسره شوه


د کانونو او پټرولیم وزارت له لوري د پنجشېر ولایت په مرکز کې د زمردو د پلور داوطلبۍ د روان ۱۴۰۴ لمریز کال د کب میاشتې په ۱۲مه نېټه د یوې رڼې پروسې په ترڅ کې ترسره شوه.
په دې داوطلبۍ کې،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۶ - ۹:۲۵
Background image

د افغان تاجک نفتي حوزې اړوند درې بلاکونو سایزمیکي سروې پیل شوه


د کانونو او پټرولیم وزارت او ازبېک آویزسیز جیولوجیکي کمپنۍ تر منځ د هوکړه لیک پر بنسټ نن د افغان تاجک حوزې اړوند محمدجان ډګر، احمد آباد او شمر بلاکونو سایزمیکي دوه بعدي سروې د یادې. . .

بېرته خبرونه ته