ادامه نصب صندوق‌های سمع شکایات و برگزاری برنامه آگاهی عامه در شش ولایت کشور

kamran_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ - ۱۰:۲۳
tender

   وزارت معادن و پترولیم به‌ منظور رسیدگی به شکایات هموطنان افزایش شفافیت و جلوگیری از تخطی‌ها در بخش معادن، هیئتی را جهت برگزاری برنامه آگاهی عامه و نصب صندوق‌های سمع شکایات به ریاست‌های معادن ولایات لوگر، پکتیا، خوست، پکتیکا، غزنی و میدان وردگ اعزام نمودند.
برنامه آگاهی عامه با حضور رؤسای ادارات، کارمندان، قراردادیان و ملکان قریه جات در مکان‌های مناسب و مؤثر برگزار گردید که طی آن اهداف، وظایف و چگونگی ثبت و پی‌گیری شکایات برای اشتراک‌کنندگان تشریح گردید.
هموطنان عزیز می‌توانند شکایات، پیشنهادات و مشکلات خویش را به ‌منظور جلوگیری از قاچاق، استخراج خودسر معادن، تأمین شفافیت در قراردادها و سایر موضوعات مرتبط از طریق صندوق‌های سمع شکایات و شماره  (۱۸۱)  با وزارت معادن و پترولیم شریک سازند.
مسئوولین سمع شکایات وزارت معادن و پترولیم به‌ گونه دوامدار شکایات را جمع‌آوری و ترتیب نموده در اسرع وقت با رهبری مقام وزارت شریک ساخته و اطمینان می‌دهند که در چارچوب قوانین نافذه به شکایات هموطنان رسیدگی لازم صورت خواهد گرفت.
وزارت معادن و پترولیم از تمامی هموطنان می خواهد تا مشکلات و شکایات خویش را در بخش معادن، به ‌گونه دقیق، مستند و مبتنی بر حقایق با این وزارت شریک سازند.
قابل یادآوری است که روند نصب صندوق‌های سمع شکایات پیش از این نیز در شماری از ولایت‌های کشور تطبیق گردیده و این روند در ولایات باقیمانده نیز ادامه خواهد داشت.

 

Image 1 Image 2

تازه خبرونه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۶ - ۱۸:۲۳
Background image

د طوطي میدان ګازي بلاک تخنیکي ستونزو د حل په موخه د افغانستان او ازبکستان استازو ګډه ناسته ترسره شوه

د کانونو او پټرولیم وزارت تخنیکي او مسلکي پلاوي د طوطي میدان ګازي بلاک د تړون اړوند شته تخنیکي ستونزو د ګډې ارزونې او حل‌لارې موندلو په موخه د ازبکستان پلازمینې تاشکند ته سفر کړی دی.

د. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۹:۱۴
Background image

د ټاپي پروژې د هرات برخې ساختماني چارې اتیا سلنه پرمخ تللي

د افغانستان په خاوره کې د ټاپي ګازو نللیکې د هرات برخې رغنیزې چارې په بېلابېلو کاري برخو کې په چټکۍ سره روانې دي او د یادې پروژې په مهمو برخو کې د پام وړ پرمختګ شوی دی.
دا مهال د هرات. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۹:۵۶
Background image

د سروې او جیولوجي مرستیال د کندهار له والي سره وکتل

د کانونو او پټرولیم وزارت د سروې او جیولوجي مرستیال مولوي عبدالمتین سعید، د کندهار ولایت له والي الحاج ملا محمد شیرین آخند سره د هغه په کاري دفتر کې وکتل.

News

په دغه لیدنه کې ښاغلي سعید د. . .

بېرته خبرونه ته