دواطلبی فروش زمرد ولایت پنجشیر

sp_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۳۰ - ۱۳:۱۲
س

مقدار 2491 قیراط زمرد به ارزش 37550 دالر امریکایی در هشتمین دور داوطلبی زمرد، سه‌شنبه مورخ 30/5/1403  در تالار مقام ولایت پنجشیر با حضورداشت سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، نماینده مقام آن ولایت، رئیس معادن و مسوولین ادارات محلی پنجشیر، معدنکاران، رسانه ها و حضور بیش از 75 تاجر ملی کشور بفروش رسید.

قابل ذکر است که تاکنون 586 اجازه نامه حرفوی زمرد و  به تعداد 3 اجازه نامه حرفوی یاقوت جهت استخراج قانونی توزیع گردیده که فرصت های کاری برای حدودا پانزده هزار از هموطن های عزیز پنجشیری فراهم نموده است.

نا گفته نباید گذاشت که از مرحله توزیع جوازهای معدنکاری تاکنون در جریان 24 داوطلبی مقدار 75,887.5  به ارزش 4,716,923 دالر امریکایی و مقدار 85 کیلوگرام سمپل یاقوت به ارزش 1000 دالر امریکایی بفروش رسیده است که سهم امارت اسلامی در آن صرف 10 فیصد و باقی 90 فیصد آن سهم معدنکاران محترم میباشد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری داوطلبی زمرد در ولایت پنجشیر

به تاریخ ۱۲ ماه حوت سال ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، داوطلبی فروش زمرد در مرکز ولایت پنجشیر از سوی وزارت معادن و پترولیم، در یک روند شفاف برگزار شد.
در این داوطلبی که در تالار جلسات ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۱:۴۸
Background image

داوطلبی سرب و جست ولایت کندهار برگزار گردید


مجلس داوطلبی مقدار 542.5 تن سرب و جست ساحۀ بی‌بی گوهر ولسوالی خاکریز ولایت کندهار سهم وزارت که قبلأ به اعلان سپرده شده بود با حضور محترم ملا عبدالرحمن رحمانی رئیس عمومی کادستر و تنظیم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۹:۹
Background image

اشتراک در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان

وزارت معادن و پترولیم با ایجاد غرفۀ در سومین نمایشگاۀ بین المللی صنعت ساختمان، عمران و بازسازی افغانستان بمنظور معرفی سنگ‌های نیمه قیمتی، صنعتی، تزئینی، ارایه معلومات در رابطه به فرصت. . .

BACK TO NEWS